WONINGTYPES – Veld 1, 2 & 3

Veld 1, 2 & 3 bestaat uit een gevarieerde mix van woningen. Je kunt straks kiezen uit levensloopbestendige woningen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels. In het plan komen ook enkele huurwoningen en een kleinschalig appartementencomplex voor Woningstichting Leusden. De diverse woningtypen krijgen elk een eigen karakter en een andere uitstraling. Deze variatie in architectuur versterkt het dorpse gevoel.

Let op: De getoonde impressies zijn impressies van de woningen in Veld 4 & 5. Achter de schermen zijn we bezig met de impressies voor Veld 1, 2 & 3. Om deze te kunnen afronden horen we graag wat jouw wensen zijn, zodat we deze waar mogelijk mee kunnen nemen in de verdere ontwikkeling. 

Meld je aan en geef jouw woonwensen door

Eengezinswoningen

De eengezinswoningen bestaan uit gezinswoningen in korte rijtjes van steeds 2 hoekwoningen en enkele tussenwoningen. De hoekwoningen krijgen twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Omdat elk blokje zijn eigen stijl en geveluitstraling krijgt ontstaat er een gevarieerd straatbeeld.

* De getoonde impressie is een impressie van de rijwoningen in Veld 4 & 5.

Twee-onder-één-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen worden ruimer dan de rij- en hoekwoningen en krijgen net als de hoekwoningen twee parkeerplaatsen op eigen terrein. In een tweekapper heb je lekker veel privacy en krijg je ook een beetje een gevoel van vrijstaand wonen.

* De getoonde impressie is een impressie van de twee-onder-één-kapwoningen in Veld 4 & 5. 

Vrije kavels

In het plan komen ook enkele vrije bouwkavels, met een prachtig vrij uitzicht over de weilanden. Hierop kun je zelf, binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan en het kavelpaspoort, jouw ultieme droomwoning laten bouwen. Je hebt dus optimale vrijheid en alles zelf in de hand.

Levensloopbestendige woningen

De levensloopbestendige woningen hebben een compleet woonprogramma op de begane grond: woonkamer, slaapkamer en badkamer. In deze woningen kan jij, ook als je in de toekomst wellicht wat minder goed ter been bent, prettig blijven wonen. Veilig en toegankelijk. En op de verdieping is ruimte voor logés.

* De getoonde impressie is een impressie van de levensloopbestendige woningen in Veld 4 & 5.

Goed voorbereid op de toekomst

Alle woningen in Veld 1, 2 & 3 worden gasloos uitgevoerd. Ze krijgen een luchtwarmtepomp met een warmte-terugwin-installatie (WTW) en zonnepanelen. Warmte uit de buitenlucht wordt opgeslagen en vervolgens gebruikt voor verwarming, ventilatie en warm tapwater. Het tekort wordt elektrisch bijgestookt. Je kookt dus ook elektrisch en de verwarming gaat via vloerverwarming. Je ben hiermee alvast voorbereid op de toekomst én het levert je een aanzienlijke kostenbesparing op. Tegelijkertijd ben je duurzaam bezig en dus goed voor het milieu.

Meld je aan als geïnteresseerde en laat jouw woonwensen achter!

Nadat je je aangemeld hebt word je als eerste op de hoogte gehouden van het project via onze nieuwsbrief.

Let op: heb jij je in een eerder stadium (Veld 4 & 5) al geregistreerd en jouw woonwensen doorgegeven? Dan zie we graag jouw nieuwe registratie en woonwensen tegemoet.

Ontwikkeling & realisatie