WONINGTYPES – Veld 1, 2 & 3

Een ontzettend gevarieerde mix van woningen; en dat in één plan. Je maakt nu kans om te wonen op veld 1, 2 & 3. Kies jij een levensloopbestendige woning, een ééngezinswoning, een twee-onder-één-kapwoning of een vrijstaande woning? Daarnaast vind je in het plan vrije kavels, enkele huurwoningen en een kleinschalig appartementencomplex voor Woningstichting Leusden. Elk huis heeft een andere uitstraling en dus een geheel eigen karakter, waardoor het dorpse gevoel wordt versterkt.

Heb jij interesse in een huis in Achterveld? Een aantal woningen is nog niet definitief verkocht. Dus je kunt je nog altijd inschrijven. Wacht niet langer en maak nu een account aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk de beschikbaarheid

Rijwoningen –
type veen & type duin

De ééngezinswoningen staan in korte rijtjes van steeds twee hoekwoningen en meerdere tussenwoningen. Alle huizen hebben een fijne diepe achtertuin en enkele hoekwoningen hebben een garage. Elk blok heeft zijn eigen stijl en geveluitstraling, wat zorgt voor een verrassend straatbeeld.

Bekijk dit woningtype

Vrije kavels

In het plan komen ook enkele vrije bouwkavels, waarvan een aantal met een prachtig vrij uitzicht over de weilanden. Hierop kun je zelf, binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan en het kavelpaspoort, jouw ultieme droomhuis laten bouwen. Je hebt dus optimale vrijheid en alles zelf in de hand.

Bekijk de vrije kavels

Levensloopbestendige woningen –
TYPE LOOF & TYPE BEEK
ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

De woonkamer, slaapkamer en badkamer op de begane grond: de levensloopbestendige woningen zijn voor iedereen veilig en toegankelijk. Ook als je in de toekomst minder goed ter been bent, blijf je in deze woningen prettig wonen. Op de eerste verdieping is ook ruimte voor logés.

Kies jij een hoekwoning, tussenwoning of een twee-onder-één-kapwoning?

Twee-onder-één-kapwoningen –
type gras
ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

Nog ruimer wonen dan in de rij- en hoekwoningen, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruime garage. Dat is mogelijk als je kiest voor een twee-onder-één-kapwoning. Krijg het gevoel van vrijstaand wonen door alle privacy die deze tweekapper jou biedt. 

VRIJSTAANDE WONINGEN –
TYPE DEN

Vrij wonen met alle ruimte om je heen? Kies dan voor een vrijstaande woning. Door de diepe, zonnige achtertuin, het parkeren op eigen terrein en de ruime garage geniet je van alle voordelen die vrijstaand wonen jou biedt. 

Bekijk dit woningtype

Goed voorbereid op de toekomst

Alle woningen in Veld 1, 2 & 3 worden gasloos uitgevoerd. Ze krijgen een luchtwarmtepomp met een warmte-terugwin-installatie (WTW) en zonnepanelen. Warmte uit de buitenlucht wordt opgeslagen en vervolgens gebruikt voor verwarming, ventilatie en warm tapwater. Het tekort wordt elektrisch bijgestookt. Je kookt dus ook elektrisch en de verwarming gaat via vloerverwarming. Je ben hiermee alvast voorbereid op de toekomst én het levert je een aanzienlijke kostenbesparing op. Tegelijkertijd ben je duurzaam bezig en dus goed voor het milieu.

Interesse in een woning of vrije kavel? 

Heb jij interesse in een huis in Achterveld? Een aantal woningen is nog niet definitief verkocht. Dus je kunt je nog altijd inschrijven. Wacht niet langer en maak nu een account aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Ontwikkeling & realisatie