Ontdek Achterveld

Heerlijk ontspannen wonen in een prachtige omgeving

De plaats Achterveld ligt ten oosten van de gemeente Leusden, op slechts 7 kilometer van Amersfoort. Zeg je Achterveld, dan zeg je gezelligheid. Het dorp heeft een pittoresk centrum met nieuwe woningen en een nieuw dorpsplein. Hier ontmoet je je buren en dorpsgenoten tijdens de diverse evenementen en activiteiten die er door het hele jaar heen worden georganiseerd. Een bloeiend verenigingsleven waarvoor vrijwilligers zich inzetten en de mooiste natuur binnen handbereik maken wonen in Achterveld speciaal.

Heb jij interesse in een huis in Achterveld? Een aantal woningen is nog niet definitief verkocht. Dus je kunt je nog altijd inschrijven. Wacht niet langer en maak nu een account aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Ontdek de beschikbaarheid op de interactieve kaart

Dorps wonen

De postbode kent je bij naam, kinderen kunnen gewoon alleen over straat fietsen en je drinkt regelmatig een kopje koffie bij de buurvrouw. In Achterveld kennen mensen elkaar en helpen ze elkaar wanneer dat nodig is. Hier woon je modern en comfortabel maar met de sfeer en gezelligheid van een dorp.

Buiten zijn, wonen & leven

Met de steden Amersfoort en Leusden op steenworpafstand, woon je in Achterveld in een landelijke omgeving met volop groen. De natuur in en rond het dorp nodigt uit tot een heerlijke wandeling langs smalle paden en ruisende beekjes of een prachtige fietstocht in de groene omgeving van de Gelderse Vallei. De schapen en koeien grazen in de wei, je kunt prachtig hardlopen of een ronde wielrennen tussen de akkers en weilanden in de directe omgeving en je bent direct in het uitgestrekte buitengebied. Deze omgeving is jouw thuis!

Bourgondisch wonen

Achterveld staat bekend als bourgondisch dorp en dat is niet voor niets. Leuke restaurantjes zoals de Hessenkar en de Roskam nodigen uit om binnen te komen of lekker op een terrasje te zitten met een kopje koffie. Carnaval wordt hier uitbundig gevierd en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Voorzieningen

Je dagelijkse boodschapjes doe je gewoon in het dorp. Je vindt er een supermarkt, een kapsalon en een bloemenwinkel, maar ook leuke speciaalzaken zoals de Pr8kamer waar je terecht kunt voor cadeautjes, woonaccessoires en kleding. In de buurt zijn er een basisschool, kinderopvang en sportverenigingen op loop- of fietsafstand. Als je in de Randstad werkt en comfortabel landelijk wilt wonen, dan vind je in Achterveld de ideale combinatie. Je bent namelijk in mum van tijd op de snelweg A1, A28 of A30 richting Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Apeldoorn of Zwolle.

Ontwikkeling & realisatie