Bouwkavels

Zelf een huis (laten) bouwen, helemaal volgens jouw eigen inzichten. Op maat gemaakt, aangepast aan jouw specifieke wensen en eisen. Klinkt ideaal, maar wat als je maar weinig tijd hebt? En geen ervaring met zelfbouw?
Het kopen van een bouwkavel is namelijk anders dan het kopen van een standaard nieuwbouwhuis. Zo ben je zelf verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de woning. Het biedt veel vrijheid, maar brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee en kost tijd en energie.

Daarom hebben wij twee bedrijven geselecteerd die deze verantwoordelijkheden uit handen kunnen nemen én je droomhuis voor je kunnen bouwen: Goldewijk uit Almere en Groothuis Wonen uit Almelo. Zij stellen zich hieronder graag aan je voor.

Speciaal voor de bouwkavels op Veld 1, 2 & 3 hebben zij een aantal voorbeeldontwerpen gemaakt die passen binnen de kavelpaspoorten en het beeldkwaliteitsplan. Om je te laten zien wat er zoal mogelijk is op de kavels en, ook belangrijk, wat dat ongeveer kost. Van levensloopbestendige woning tot grote gezinswoning. Ga direct naar de interactieve plankaart en klik op een kavel.

Goldewijk –
zó kan het ook

Van idee tot realisatie: jouw woondroom begint bij Goldewijk. Al sinds 1855 bouwen we huizen voor onze klanten en staat woonplezier centraal. Een persoonlijke aanpak, maar wel met gebruik van de nieuwste tools en trends, kenmerkt ons. Een Goldewijk-woning heeft een fijne indeling, stijlvolle details en is van perfecte kwaliteit door onze traditionele bouwwijze.

Met onze online configurator kun je allereerst zelf je ideale huis samenstellen. Aan de hand daarvan gaan onze adviseurs met je in gesprek. Gewoon aan je eigen keukentafel met een schetsrol en een kop koffie of thee. Wij dromen en denken met je mee en combineren onze kennis in ontwerpen en bouwen met jouw woonwensen.

Daarna ontwerpen onze architecten jouw ideale woning en passen we het samen met jou aan tot het helemaal op jouw wensen aansluit. En als laatste bouwen onze vakmensen jouw huis. Zo maken we binnen een korte periode jouw woondroom werkelijkheid en kun je genieten van jouw nieuwe thuis!

Kijk voor inspiratie, voorbeeldwoningen en voor het ontwerpen van jouw woning via onze configurator op www.goldewijk.nl.

Groothuis Wonen –
samen op woonreis

We nemen je mee op reis naar de woning van je dromen. Een reis die begint bij de oriëntatie en eindigt bij de oplevering. Desgewenst met vloerbedekking op de grond, behang aan de muur én een gevulde koelkast. Eén ding is zeker: in jouw nieuwe mooiGROOThuis voel je je meteen thuis!

Wij bouwen met een doordacht woonconcept, mooiGROOThuis. Een concept dat technisch volledig is uitgewerkt en jou als koper alle ruimte biedt voor een eigen invulling. Onze woonadviseur gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossingen om je huis naadloos aan te laten sluiten op jouw woonwensen.

In onze eigen showroom vind je keukens, badkamers en allerlei materialen die je één-op-één kunt toepassen in je nieuwe huis. Als het ontwerp en alle gemaakte keuzes definitief zijn wordt meteen gestart met bouwen. En door het prefab bouwsysteem kun je snel van jouw droomhuis genieten!

Nog sneller een huis nodig? Naast onze prefab bouwmethode zijn wij bouwpartner van Sustainer Homes: super duurzame, energieneutrale huizen waarbij het ontwerp wordt vertaald in een bouwpakket op maat. De losse modules worden in de fabriek gemaakt en op de bouwlocatie in elkaar gezet. Zo wordt een woning in slechts enkele weken op locatie compleet opgebouwd.

Meer informatie en voorbeeldwoningen kun je vinden op www.groothuiswonen.nl en www.sustainerhomes.nl.

DOWNLOAD HIERONDER DE VERKOOPDOCUMENTATIE

Ontwikkeling & realisatie